Bătaia de la FC Hermannstadt – Răzvan Zamfir, în stare critică – Va fi operat de urgență

Oficialul lui FC Hermannstadt, Răzvan Zamfir, cel care este director de scouting de la Hermannstadt, are mari probleme după bătaia primită zilele trecute de la fotbalistul Filip Jazvic (28 de ani). Zamfir va fi operat joi de urgență.

Oficialul lui FC Hermannstadt s-a umflat foarte rău la față, anunță GSP. Doctorii au vrut să-i facă un computer tomograf la Sibiu, dar pentru că dura foarte mult toată investigația planul a fost schimbat. Trebuia să se facă mai întâi o programare și dura mai multe zile.
Astfel, Zamfir a mers la Cluj, la o clinică privată, anunță gsp.ro. Zamfir are probleme serioase și chiar scuipă sânge. Ochiul stâng e umflat, la fel și obrazul stâng.
Zamfir a ajuns apoi la profesorul universitar specialist în chirurgie maxilo-facială, Nuțu Bran, pentru că la unul dintre sinusuri oficialul sibian are lichid și trebuie îndepărtat cât mai repede.
Zamfir a primit miercuri diagnosticul de la medici: fractură cu înfundare a peretelui anterior al sinusului maxilar care e plin cu sânge. Mai are o fisură undeva între osul malar și oasele nasului. Mâine dimineață îl operează la clinica universitară de chirurgie maxilară din Cluj.
Detalii despre scandal citiți AICI.

Ultima oră

Comentariul meu