Plângere penală împotriva fotbalistului bătăuș de la Sibiu – ”O să îl punem la punct”

Croatul Filip Jazvic se va alege cu un dosar penal după ce l-a bătut pe oficialul Radu Zamfir la FC Hermannstadt. Directorul executiv al echipei sibiene, Iuliu Mureșan spune că jucătorul nu o să rămână nepedepsit.

„Noi am decis, conducerea clubului si antrenorii, sa renuntam la trei jucatori pentru ca nu se potrivesc cu cerintele clubului. Am discutat cu ei, unuia dintre ei i-am gasit echipa, le-am dat timp pana se termina transferurile. Razvan a vorbit cu Jasvic, jucatorul s-a enervat ca i-am spus tarziu si a inceput sa injure si l-a lovit pe Razvan. El a cazut si cand s-a ridicat l-a mai lovit o data. A mers azi la medicul legist la Sibiu, si-a luat certificat medico-legal. De acolo, cu documentele, a mers la parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu si va depune o plangere penala, pentru ca asa ceva nu trebuie sa ramana nepedepsit. E chiar trist sa apara asa ceva in fotbalul romanesc. Razvan i-a spus sa vina la club la o discutie, la rezilierea contractului pe cale amiabila si el a reactionat asa.
Genul acesta de oameni trebuie pusi la punct. Si noi il vom pune la punct. Dupa cat s-a mediatizat, eu nu stiu daca vreo echipa in Romania se gandeste sa-l mai ia, pentru ca ii poate da vreun pumn la presedinte cand semneaza contractul ca nu-i da un euro la salariu”, a declarat Iuliu Muresan la PRO X.
Citiți mai multe detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu