liga i inclusă în jocul fifa 2020 - printre echipe și fc hermannstadt
FOTO - FC Hermannstadt - Pagina Oficială de Facebook

Jocul FIFA 20 ar urma să includă şi Liga 1 din România. În FIFA 2020 ar urma să fie incluse echipele care activează în sezonul 2019/2020 în Liga 1, respectiv și FC Hermannstadt.

Potrivit ProSport, omul care a tot încercat să obţină licenţa pentru echipele din Liga 1 este vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz. Sursa citată mai scrie că oficialul LPF a avut câştig de cauză în acest an, iar jocul va cuprinde toate echipele din prima ligă a României.
FIFA 20 se va lansa pe 27 septembrie 2019 şi va fi disponibil pe PS4, Xbox One, PC şi Nintendo Switch. Jocul video produs de EA Sports are parte de o popularitate uriaşă, astfel că fotbalul românesc va avea numai de câştigat de pe urma acestui lucru. De la lansarea FIFA 19 şi până în prezent, 45 de milioane de oameni au încercat jocul, aici fiind socotiți doar utilizatorii de PC.
În FIFA 2020 ar urma să fie incluse echipele care activează în sezonul 2019/2020 în Liga 1: CFR Cluj, FCSB, Craiova, Viitorul, Astra, Sepsi OSK, Poli Iaşi, Gaz Metan Mediaş, Dinamo, Hermannstadt, FC Voluntari, FC Botoşani, Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni.
În finalul anului trecut, Federaţia Română de Fotbal a înfiinţat echipa naţională de FIFA a României. Tricolorii participă la diferite turnee amicale, unde înfruntă alte selecţionate afiliate.

Ultima oră

Comentariul meu