exclusiv polisano a scumpit tarifele pentru pacienţi, dar nu a crescut lefurile doctorilor şi asistentelor ca la stat

Bolnavii care merg să se trateze în clinica privată Polisano MedLife aflată în curtea celui mai mare spital public sibian, au constatat în ultima perioadă, că s-au majorat tarifele practicate. Această scumpire nu are legătură cu preluarea Polisano de MedLife, ci cu inflaţia şi scumpirile de pe piaţă, a precizat pentru Ora de Sibiu, directorul general al clinicii, Celestin Constantin.

Directorul Polisano: Am scumpit din cauza inflaţiei şi creşterilor de preţuri 

Directorul general Polisano MedLife, Celestin Constantin, explică creşterea tarifelor în clinică, pentru pacienţi, astfel: inflaţia tot mai mare, creşterile de preţuri practicate pe piaţa medicală privată din ţară, mai ales la Bucureşti, dar şi scumpirile de la furnizori.

În Polisano salariile nu au crescut în ritmult celor de la stat

Întrebat dacă în clinica Polisano MedLife, doctorii şi asistentele iau salarii majorate, tot ca la stat, Celestin Constantin ne-a explicat că nu încă. Potrivit directorului clinicii private sibiene, la Polisano, doctorii şi asistentele care câştigă cel mai mult, muncesc şi cel mai mult. După majoriările salariale de la stat, o parte din personal s-a întors la spitalul public, însă plecările nu ar fi atât de multe şi nu ar afecta activitatea clinicii. Cu alte cuvinte, la Polisano MedLife cine munceşte cel mai mult, câştigă cel mai mult, spune Celestin Constantin. Deocamdată, creşterile de preţuri nu ar fi alungat pacienţii, potrivit sursei citate.

Ultima oră

Comentariul meu