un pompier sibian a salvat viața la opt persoane - cabana în care dormeau a luat foc

În data de 20 iunie Inspectoratul pentru Situații de Urgență „cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a primit pe pagina instituţională a unei reţele de socializare următorul mesaj:

„Bună ziua,
Mă numesc A.V. și vă scriu în numele meu și al altor 7 persoane pentru a vă mulțumi pentru pregătirea personalului dvs. În dimineața zilei de 17 iunie 2019, în jurul orei 07:00, hornul cabanei în care noi dormeam a luat foc, extinzându-se asupra acoperișului terasei. Întâmplarea a făcut ca Tat Ovidiu (pompier în cadrul ISU Sibiu) să se afle în zona, a observat fumul care ieșea din acoperiș și ne-a evacuat pe toți din cabana, procedând mai departe la stingerea focului. Din fericire și datorită acestuia, nimeni nu a fost rănit, va dați seama ce se putea intampla având în vedere că noi dormeam cu toții. ….
Vă multumim! O zi frumoasă!!!”un pompier sibian a salvat viața la opt persoane - cabana în care dormeau a luat foc

Ca urmare a acestui gest nobil astăzi, 16 iulie, sibianul a fost unul dintre cei șase pompieri din țară recompensați de Ziua Ministerului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Horn aprins in lunile astea de vară??? Hmmmmm miroase cam cam ….dar totusi ..daca stinge focul cum stinge și tăria e ok..