samsung galaxy watch active - cum să fii #smart cu un buget echilibrat

Un smartwatch bun înseamnă stabilitate, performanță, dar si brand la un preț echilibrat. Înseamnă stil, eleganță și un design potrivit fiecărui tip vestimentar. Mai mult, înseamnă funcționalități moderne și susținere în cât mai multe tipuri de sport. Pentru toate aceste principii, există un smartwatch potrivit. Iar numele său este Samsung Galaxy Watch Active.

Galaxy Watch Active demonstrează că un gadget nu trebuie să fie scump pentru a fi bun. Acest ceas inteligent Samsung a inclus cele mai esențiale funcționalități, la un preț mai echilibrat față de varianta de Galaxy Watch din 2018.

La capitolul design, îi lipsește rama rotativă integrată ca la modelul precedent, având o înfățișare minimalistă, unisex, potrivită fiecărei ținute și oricărei situații. Galaxy Watch Active este un gadget ușor, având doar 25 gr. Astfel, il poti purta chiar si in timpul somnului, greutatea lui fiind asemănătoare cu cea a unei brățări fitness. Integrează un display de tip OLED ce răspunde oricărei atingeri, chiar și în apă. Mai mult, fiind un display inteligent, se vede impecabil chiar și în bătaia directă a soarelui.samsung galaxy watch active - cum să fii #smart cu un buget echilibrat

Galaxy Active este disponibil în patru variante de culoare: black, silver, dark green și rose gold. Are o curea rezistentă și flexibilă, realizată din cauciuc, disponibilă în două variante de lungime: S și L. Mai mult, pentru utilizare în orice moment și în orice situație, este rezistent la șocuri și căzături, fiind certificat MIL-STD-810G, la apă și praf având certificare IP68.

La capitolul performanță, smartwatch-ul Samsung integrează sistemul de operare Tizen versiunea 4.0, dezvoltat integral de Samsung și susținut de Intel. Astfel, viteza de rulare este impecabilă. Are memorie internă de 4GB din care aproape 2GB sunt alocați sistemului de operare, restul memoriei fiind dedicată aplicațiilor din Samsung Store. Pentru că muzica nu poate lipsi din antrenamentul tău, Galaxy Watch Active se poate conecta cu lejeritate și la o pereche de căști bluetooth.

Ceasul inteligent încorporează aplicația Samsung Health, ideală atât pentru sedentari, pe care îi atenționează să facă mișcare la fiecare ora când stau pe scaun, cât și pentru pasionații de sport, pe care îi asistă în timpul diverselor exerciții. Ceasul oferă informații minimale despre progresul efectuat, însă prin sincronizarea cu smarthphone-ul tău, vei găsi toate informațiile relevante despre antrenamentul tău. Aplicația Samsung Health se poate folosi și cu o bratara fitness și te ajută să îți măsori nivelul de stres, prin verificarea pulsului și calcularea variației acestuia.samsung galaxy watch active - cum să fii #smart cu un buget echilibrat

În concluzie, Galaxy Active are toate funcțiile de health-tracking pe care le are și versiunea anterioară mai scumpă și mai robustă, pusă la vânzare acum un an.  Acumulatorul îl încarci doar o dată la două zile atunci când îl utilizezi intens, însă te poate ține până la 4 zile la o folosire ușoară spre medie. Integrează și posibilitatea de încărcare de la un smartphone cu funcție Wireless Power Share, tehnologie folosită la seria Samsung S10. Este ușor de purtat, rezistent la apă, praf și șocuri, și își îndeplinește cu brio rolul de susținător al unui stil de viață activ și sănătos.

Alexandra, EuroGsm

Ultima oră

Comentariul meu