galerii foto: carmen iohannis a atras reflectoarele pe sibiu fashion days

Carmen Iohannis a fost invitatul special al Sibiu Fashion Days, evenimentul care a ținut capul de afiș al finalului de săptămână. Prima doamnă însoțită de câteva prietene a filmat cu telefonul ținutele care i-au atras cel mai mult atenția.

Evenimentul de la Sibiu a fost amplu relatat de media mondenă din capitală, în special datorită prezenței soției președintelul României.

Printre cei 16 designeri de haine, bijuterii şi pantofi, a fost și Eli Laslean, designerul preferat în numeroase ocazii de Carmen Iohannis, cu o bogată colecţie de rochii. Creatoarea de modă a semnat multe dintre ţinutele primei doamne.

Prima Doamnă a României a atras atentia la festivalul de modă cu nuanța ojei pentru care a optat.galerii foto: carmen iohannis a atras reflectoarele pe sibiu fashion days galerii foto: carmen iohannis a atras reflectoarele pe sibiu fashion days galerii foto: carmen iohannis a atras reflectoarele pe sibiu fashion days galerii foto: carmen iohannis a atras reflectoarele pe sibiu fashion days galerii foto: carmen iohannis a atras reflectoarele pe sibiu fashion days galerii foto: carmen iohannis a atras reflectoarele pe sibiu fashion days galerii foto: carmen iohannis a atras reflectoarele pe sibiu fashion days

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2796343790379830&type=3

 

Ultima oră

Comentariul meu