foto - video djokovic și halep la dineul campionilor de la wimbledon. novak: ’’simona are spirit de luptă!’’

Novak Djokovic şi Simona Halep au participat, duminică seară la Dineul Campionilor în Londra, după ce ambii au triumfat la Wimbledon. Sârbul a avut cuvinte de laudă la adresa româncei.

Simona Halep a strălucit la eveniment, sportiva din România purtând o rochie elegantă, de culoare neagră. Djokovic s-a ridicat, de asemenea, la nivelul aşteptărilor, sârbul schimbând echipamentul alb, de la Wimbledon, cu un costum negru. foto - video djokovic și halep la dineul campionilor de la wimbledon. novak: ’’simona are spirit de luptă!’’Cei doi s-au fotografiat ţinând în mâini trofeele câştigate.foto - video djokovic și halep la dineul campionilor de la wimbledon. novak: ’’simona are spirit de luptă!’’Prezent pe scenă alături de Simona Halep, Novak Djokovic a avut numai cuvinte frumoase la adresa României şi a campioanei de la Wimbledon: “Simona cunoaşte jocul, are spirit de luptă, acum are şi experienţă. Este extraordinar să ştii că ţări mici, precum România şi Serbia, care sunt şi vecine, se descurcă atât de bine pe scena mondială”.
Printre celebrităţile care au mai luat parte la eveniment se numără Todd Woodbridge, Rod Laver, Susan Johnson sau Chris Wilkinson.foto - video djokovic și halep la dineul campionilor de la wimbledon. novak: ’’simona are spirit de luptă!’’Simona Halep a învins-o, sâmbătă, 13 iulie, pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2, câştigând cel de-al doilea trofeu de Grand Slam al carierei sale.

YouTube video

Djokovic a reuşit şi el să câştige finala masculină de la Wimbledon, duminică, impunându-se în faţa lui Roger Federer, cu scorul de 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3). Astfel, sârbul i s-a alăturat campioanei din România la petrecerea de celebrare a evenimentului sportiv.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Simona Halep a reconfirmat, in mod stralucit, prin victoria entuziasmanta de la Wimbledon, calitatea exceptionala a scolii romanesti de tenis. Scoala care a dat, de-a lungul ultimilor 50 de ani, campioni care au reprezentat ambasadori de exceptie ai Romaniei in lume.

    Simona Halep, Ilie Nastase, Ion Tiriac si Virginia Ruzici sunt exponentii cei mai cunoscuti ai unor generatii de sportivi de exceptie, care au adus lacrimi de bucurie in ochii romanilor.

    Sub administrarea BNR, Arenele care au adus in trecut atatea satisfactii iubitorilor tenisului au ajuns acum o ruina.

    Se impun masuri urgente pentru ca intreg complexul cunoscut sub numele Arenele BNR sa revina sportului, sub numele Campionii Tenisului Romanesc!

    Pe langa refacerea terenului central, acolo ar trebui organizat si un muzeu al tenisului romanesc, care s-ar constitui, fara indoiala, inclusiv intr-un punct de atractie turistica pentru strainii care viziteaza Bucurestiul!

    Semnatarii prezentei petitii online solicita autoritatilor, centrale si locale, sa ia toate masurile legale si organizatorice pentru ca Arenele BNR isi recapete, in cel mai scurt timp posibil, maretia de altadata, in beneficiul tinerilor care sa continue minunatele rezultate ale Simonei Halep si ale tuturor celorlalti campioni ai tenisului romanesc!

    Nu uitati sa va confirmati semnaturea petitiei accesand linkul care va va fi trimis pe email dupa ce ati semnat.

    https://www.petitieonline.com/succesul_exceptional_al_simonei_halep_impune_masuri_urgente_sa_redam_tenisului_romanesc_arenele_bnr