dani oțil, impresionat de o tânără recepționeră din sibiu ”câtă nevoie avem de oamenii ăștia”

Cunoscutul realizator TV, Dani Oțil, a fost în acest weekend la Sibiu. Nu a fost impresionat neapărat de oraș, pe care l-a vizitat în mai multe rânduri, ci de o întâmplare la care a fost martor în recepția unui hotel din centrul Sibiului. A ascultat, fără voie, discuția dintre recepționeră și doi turiști, care culmea, a impresionat prin normalitatea mult prea rar întâlnită. 

Dani Oțil a povestit totul pe pagina lui de Facebook:

”Poveste(reala) de Sibiu

Întru în recepție. Hotel simplu, făcut în casa veche. Central. Receptionera vorbește de câteva minute cu un cuplu într-o engleză f bună. 20 și un pic de ani. Ei cam tot atât. Mai stau vreo 4 min și ma așez. Ascult fără sa vreau, dar încep sa ciulesc urechile.
-„nu am informații atât de detaliate despre turul Sibiului, dar pot sa caut pt dvs” zice ea
-„noi nu stam în hotel, dar scrie pe ușa City info”
-„știu, e inscriptia veche, nu mai e aici centru info, dar va ajut cu drag”
-„vrem un tur al orașului mâine”
-„nicio problema, va rezerv eu și va spun unde sa mergeți și la ce ora. Exista tur scurt și tur mai lung…am găsit site-ul… Ce va rezerv?…” Ah… Cata nevoie avem de oamenii ăștia… Sa nu ne repeada dacă nu stam acolo, sa nu se grăbească sa revină la instagram sa nu considere ca” nu sunt plătiți pt asta”…”, a scris prezentatorul.

Comentariile la postarea lui Dani Oțil au curs imediat, iar toate sunt apreciative la adresa tinerei, dar și a Sibiului.

Ultima oră

Comentariul meu