fabrique re-evolution - duminică balul de inchidere la tălmaciu - programul de final

Impresionantul proiect experimental Fabrique RE-Evolution / F R E E / France Roumanie Europe Ensemble de la Tălmaciu se apropie de final. Aproape o sută de artiști din toate domeniile de expresie, însotiți de muncitori, cercetători si antreprenori au dat viață festivalului FREE sub patronajul maeștrilor George Banu și Silviu Purcărete.

SÂMBĂTĂ 13 IULIE  de la ora 19:00  la Tălmaciu  puteți vedea Ondine / Cie Succursale 101 pus în scenă de Angélique Friant. De la 20:00 Ophélia’s Song / cu Ioana Jarda, Brad Spurgeon și Ornella Bonventre iar de la 21:00 Nu mă uita ! Autopsia unei Fantome / Prezentarea unui work-in-progress condus de Laurent Schuh

DUMINICA 14 IULIE la ora 15:00 are loc Brunch-ul RE-Evolutiei / de My Transylvania Bianca Cristea lar de la 17:30 La véritable histoire de Talmaciu / Un film de Stéphane Raveyre realizat in situ la Tălmaciu. La ora 18:00 este programat Discursul Performativ de închidere a Fabricii FREE în prezenta lui Victor Hugo, Litana Soledad, Lo Schuh, Tica Lotrean si Nicolae Basarabă, iar de la 19:00 Banchet și Bal popular cu un mare Concert Suburbia 11, in prezenta artistilor de la FREE.

Ultima oră

Comentariul meu