weekend ''la modă'' în sibiu - evenimente de top și party-uri spectaculoase în oraș

Finalul de săptămână este marcat de seria de evenimente organizate în Muzeul în Aer Liber. Dar, nu doar acolo se întâmplă lucruri. Orașul e plin de manechine, iar petrecerile se țin lanț. Așa că nimeni nu se plictisește zilele acestea.

Cotton Pub este și în acest final de săptămână locul în care se dau cele mai cool petreceri. Vineri, după prima zi a Sibiu Fashion Days, aici va avea loc after party-ul. vor fi petrecăreți care apreciază și iau parte la festival, așa că dacă te numeri printre ei acolo e locul tău. DJ Hampu și Mr Saxi sunt cei care vor ține atmosfera sus.

Sâmbătă cei de la Cotton au un invitat surpriză. Dacă ești curios cine va veni în pub, rezervă-ți un loc la numărul de telefon 0752 268 866. Petrecerea va începe cu Cipi Hampu, Luca & MC ROSSO pe nou deschisa terasă, iar apoi distracția se va muta în club.

weekend ''la modă'' în sibiu - evenimente de top și party-uri spectaculoase în oraș

ASTRA Multicultural este un eveniment ce se întinde pe tot parcursul finalului de săptămână. În Muzeul în Aer Liber vor veni peste 100 de artiști de diferite naționalități care vor cânta și vor dansa tradițional. Vor fi pregătite și mâncăruri din fiecare zonă în parte, așa că Muzeul din Dumbrava este o locație ce nu trebuie ratată. Detalii despre eveniment AICI. 

weekend ''la modă'' în sibiu - evenimente de top și party-uri spectaculoase în oraș

Sibiu Fashion Days începe vineri cu prezentări de modă în Piața Mare. Unii din cei mai cunoscuți designeri își vor prezenta colecțiile la Sibiu, iar Carmen Iohannis este invitatul special al evenimentului. detalii AICI.

 

Vineri însă, înainte să înceapă nebunia, vă puteți deconecta la concertul de la Biserica Evanghelică din Piața Huet. Începe la ora 12:20. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chioșcul aflat în Sacristia Bisericii.

Lantern Festival se desfășoară în continuare în Muzeul din Dumbrava Sibiului. Detalii despre un eveniment inedit, AICI.

weekend ''la modă'' în sibiu - evenimente de top și party-uri spectaculoase în oraș

Faust se joacă din nou la Fabrica de Cultură. Spectacolele încep vineri și sâmbătă la ora 19 și durează două ore și 30 de minute. Spectacolul nu este recomandat celor sub 16 ani. Un bilet costă 40 și 50 de lei.

Tzitzi și Poc vin sâmbătă la Teatrul Radu Stanca de la ora 13. Cel mai mare vis al copilăriei este spectacolul recomandat copiilor între 2 și 8 ani. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor! Bilete se găsesc la https://www.bilete.ro/tzitzi-poc-cel-mai-mare-vis-al-copilariei/ și în oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Telekom/Germanos semnalizate Bilete.ro .

Atelierele Workshop se deschid în Piața Mică. Cei care doresc să participe și să fie inițiați în artă trebuie să se înscrie în prealabil pe www.aios.ro/ateliere.

Duminică pe scena Teatrului Radu Stanca va fi o ”Cerere în căsătorie”. Spectacolul după A.P. Cehov a începe la ora 19 și va dura puțin peste o oră. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu