video este oficial - fc hermannstadt revine la târgu mureș

După ce a disputat ultimele meciuri considerate acasă din sezonul precedent pe Stadionul „Municipal”, echipa sibiană este nevoită ca, în noua ediție de campionat, să joace mai multe partide la Tg. Mureș, pe Stadionul „Trans-Sil”. Motivul este că, în această vară, vor începe lucrările la gazonul arenei din Sibiu.

Teodor Birț, președintele AFC Hermannstadt, a ținut să îi asigure pe suporterii „alb-roșilor” că va face tot posibilul ca echipa să revină cât mai repede acasă.
„Vă asigur că problema cu stadionul ne preocupă pe toți cei de la club. Din păcate, este o problemă pe care nu o putem rezolva. Am spus-o de foarte multe ori, problema este a Primăriei Sibiu. Indiferent de cât de multe întrebări se pun pe Facebook și nu numai despre situația stadionului, la această întrebare nu putem răspunde. Dar, pe de altă parte, vreau să vă asigur că suntem cei care suferim cel mai mult datorită faptului că nu jucăm la Sibiu. Suntem primii care ne dorim să jucăm pe „Municipal” dar – încă o dată – nu depinde de noi. Dacă s-ar putea rezolva această problemă de către mine sau de către ceilalți membri din club, cu siguranță am fi făcut-o de mult, nu trebuia să așteptăm până acum. Rugămintea mea mare, adresată tuturor suporterilor, e să înțeleagă că noi, cei de la club, nu putem face absolut nimic vizavi de această problemă. Suntem nevoiți să avem răbdare și să jucăm la Tg. Mureș meciurile de acasă, cel puțin primele jocuri din acest campionat. Vă asigur că, în momentul în care condițiile minime vor fi îndeplinite, vom veni acasă, pentru că ne dorim din tot sufletul să jucăm acasă, atât noi, cei din club, cât și jucătorii, împreună cu staff-ul tehnic”, a afirmat Teodor Birț.

Ultima oră

Comentariul meu