sibienii de la geanny tattoo premiați la convenția de la cluj - totul într-un nou episod al reality show-ului

Convențiile de tatuaje sunt un prilej bun pentru artiștii tatuatori de a se face văzuți și de a-și promova munca și altora decât celor din orașul lor. Asta și-au propus cei de la Geanny Tattoo atunci când au participat la convenția de la Cluj de la jumătatea lui iunie. Au muncit pe brânci și au venit și rezultatele: două premii.

La Cluj au plecat toți cei patru tatuatori ai salonului Geanny Tattoo. Însă, nu au tatuat chiar toți. ”Multă lumea mă întreabă de ce nu particip și eu. Eu merg acolo mai mult pentru treburi administrative. Îi las pe colegii mei să tatueze, iar eu încerc să creez legături cu alți tatuatori, să stabilim vizite la saloanele fiecăruia dintre noi, pentru a putea învăța unii de la alții”, spune Geanny, cel care administrează salonul.

Tocmai din acest motiv el spune că aceste convenții sunt o ”adunare” importantă. ”Este un prilej ca lumea să te vadă, să îți promovezi munca și talentul și înafara orașului tău. Și cei care doresc să se tatueze este bine să meargă la convenții, pentru că așa văd mai multe stiluri de tatuat, și pot alege mai ușor ceea ce doresc”

În schimb, Dani și Cristi au tatuat zi- lumină. Cristi a lucrat trei zile pentru a completa tatuajul pe un braț al unuia dintre clienții săi. Pentru asta a și luat locul 2 la secțiunea ”Best of black”. ”Convențiile sunt importante pentru că ai ce învăța de la ceilalți tatuatori. Pentru mine, de exemplu, a fost important, pentru că am învățat o tehnică a umbrelor. Am văzut la o fată cum făcea și am făcut și eu”, spune Cristi.

Dani s-a întors și el acasă cu un premiu 3 la secțiunea ”Black and gray”. ”Aceste premii sunt importante, pentru că îți arată că faci bine ceea ce faci. Când ma uit la trofeu mă gândesc- uite, am făcut ceva ce a plăcut”, spune Dani.

Toate ”pățaniile” băieților de la Geanny Tattoo le puteți vedea în cel mai nou episod al reality show-ului lor.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu