Admiterea în licee la Sibiu - Toți elevii cu nota zece la Evaluare au mers la Colegiul ”Gheorghe Lazăr”

Publicarea rezultatelor admiterii la licee a însemnat finalul perioadei pline de emoții pentru absolvenții clasei a VIII-a. Ceva mia relaxați au fost cu siguranță cei opt elevi din Sibiu care au obținut nota 10 la evaluarea Națională. Și asta pentru că nota le-a conferit siguranța că vor intra la liceul pe care și l-au dorit. Și cu toții au vizat colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, unde vor fi colegi.

CE SPUNE DIRECTORUL DE LA LAZĂR DESPRE GENERAȚIA DE EXCEPȚIE DE ANUL ACESTA 

Mara Mirișan este eleva care a intrat la profilul Științele Naturii cu media 10. Ea este unul din elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. (Citește aici povestea Marei).

Colegă cu Mara va fi Crina Crețu, care a intrat și ea la același profil, cu media 9,98. (Citește aici povestea Crinei). Andreea Vlad a reușit și ea ce și-a propus după ce a obținut media 10 la Evaluarea Națională. A intrat la Lazăr, la Științe ale Naturii, cu media 9,87. (Citește aici povestea Andreei).

Șoaită Maria Sânziana a intrat și ea tot la Lazăr și tot la Științe ale Naturii, cu media 9,98,a sta după ce a obținut 10 la Evaluarea Națională. (Citește aici povestea Sânzianei)

Bogdan Aron, un alt elev de 10 la Evaluarea Națională, își continuă și el studiile la Gheorghe Lazăr la profilul matematică- informatică. Media de intrare este 9,99.(Citește aici povestea lui Bogdan)

Aceeași medie de intrare la liceu a obținut-o David Geamănu care va studia tot al Lazăr, la mate- info. (Citește aici povestea lui David)

În clasa de mate- info de la Lazăr va fi concurență mare, pentru că și Andrei Sas, un alt elev de 10 la Evaluare, a intrat aici cu media 9,99. (Citește aici povestea lui Andrei).

Cu băieții se va ”bate” Alexandra Șerban, care a intrat la Lazăr cu media 9,93, după ce a obținut 10 la evaluarea Națională (Citește aici povestea Alexandrei)

Cea mai mică medie de intrare la Gheorghe Lazăr a fost de 9,61 la matematică- informatică, și 8,83 la Științele Naturii.

Ultima oră

Comentariul meu