video - lucrările de la stadionul municipal – fc hermannstadt: ”totul depinde de primărie. noi suferim cel mai mult”

Președintele lui FC Hermannstadt a venit joi cu explicații legate de lucrările de la stadionul Municipal. Teodor Birț spune că problema nu poate fi rezolvată decât de Primăria Sibiu, cea care administrează Municipalul. Sibienii vor juca cel puțin până în octombrie la Tg Mureș.

”Problema cu stadionul este una care vă asigur că ne preocupă pe toți cei de la club. Din păcate este una pe care noi nu putem să o rezolvăm. Este din păcate problema primăriei din Sibiu. Pe de altă parte vă asigur că noi suntem cei care suferim cel mai mult datorită faptului că nu jucăm la Sibiu. Suntem primii care ne dorim să jucăm pe Municipal, dar nu ține de noi. Dacă s-ar putea rezolva această problemă de către noi, cu siguranță am fi făcut acest lucru de mult. (…) Îi rugăm pe toți suporterii și nu numai să înțeleagă faptul că noi cei de la club nu putem să facem absolut nimic legat de această problemă a stadionului”, a spus joi Teodor Birț.
”Suntem nevoiți să avem răbdare și să jucăm la Tg. Mureș meciurile de acasă, cel puțin primele jocuri din acest campionat. Vă asigur că în momentul în care condițiile minime vor fi îndeplinite vom veni acasă”, a mai spus acesta.

Se așteaptă desemnarea câștigătorului licitației pentru schimbarea terenului de joc
Pentru a putea juca la Sibiu, suprafața de joc trebuie complet schimbată și montat totodată și un sistem de încălzire a gazonului. Actualmente municipalitatea analizează cele opt oferte depuse la licitație și va desemna zilele următoare câștigătorul. ”Așteptăm să se desemneze câștigătorul pentru licitație și să înceapă odată acest proces de modernizare a terenului de joc. Teoretic lucrările vor dura zece săptămâni” a explicat și directorul executiv, Iuliu Mureșan.

Refuzați din nou la Mediaș
Oficialii sibieni au încercat să îi înduplece pe cei de la Gaz Metan Mediaș să îi lase să joace acolo până în octombrie. Au fost refuzați total, de președintele medieșenilor, Ioan Mărginean. ”Am încercat cu toate mijloacele posibile și ortodoxe și neortodoxe. Am încercat și cu pile și prin toate metodele și ne-am lovit de un zid. Nu suntem acceptați acolo. E vorba de același zid. Noi am sperat și ieri că am putea rezolva ceva, dar degeaba”, a mai spus Mureșan.

Ultima oră

Comentariul meu