video – fc hermannstadt renunță la echipa a ii-a – ”vom colabora cu cei de la viitorul șelimbăr”

FC Hermannstadt renunță deocamdată la echipa a II-a din cauza lipsei infrastructurii și a unui teren bun de joc. Clubul sibian va trimite jucătorii ce nu vor fi reținuți în loc de Costel Enache, la nou promovata în liga 3, Viitorul Șelimbăr.

” Echipa a II-a nu o mai înscriem în campionat pentru că stăm foarte prost la nivelul infrastrcturii. Vedeți câte probleme sunt.. Avem o mare problemă cu terenurile pentru că nu avem unde juca. Am considerat că în acest an este bine să ne concentrăm pe prima echipă și pe cea de copii și juniori”, a explicat joi președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț.

CITIȚI ȘI: VIDEO – Conducerea FC Hermannstadt și-a stabilit obiectivul din noul sezon. Ambiții mari pentru Birț & Mureșan
În aceste condiții sibienii au perfectat o colaborare cu Viitorul Șelimbăr, grupare care în această vară a promovat în liga 3. Președintele clubului spune că Șelimbărul va beneficia de sprijin cu jucători pentru viitorul sezon.

”Vor merge jucători la Șelimbăr. Vor fi cei care nu vor prinde prima echipă, dar și jucători care anul trecut au jucat la a II-a echipă. Este o variantă. Preferăm să îi dăm celor de la Șelimbăr ca să joace acolo, din mai multe motive. În primul rând pentru că Șelimbărul este o echipă sibiană de a noastră și trebuie să îi ajutăm. Apoi vor fi aici aproape și îi vom putea vedea la joc. Va merge acolo un grup consistent de jucători acolo”, a spus joi președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț, într-o conferință de presă.

Ultima oră

Comentariul meu