scandalul de la vurpăr - bărbatul băgat în comă a sărit să salveze pe altul - agresorul e în arest
Foto Arhivă

Acum exact o lună, un bărbat din Vurpăr ajungea la spital în comă. Atunci informațiile au fost că acesta băuse alături de un consătean până când s-au luat la harță. De fapt, tânărul de 33 de ani a încercat să îl scape pe un alt bărbat de sub loviturile a altora doi.

Simion Stupou mergea către casă în seara zilei de 10 iunie, la volanul mașinii sale. Pe o stradă din Vurpăr a văzut cum pe marginea drumului, doi bărbați îl loveau pe un al treilea, căzut la pământ. ”Atunci când am văzut asta, am oprit mașina și m-am dat jos al ei. Le-am spus că înceteze, că îl omoară pe ăla. Și așa mi-am luat și eu niște bâte în cap”, povestește tânărul.

Acesta a căzut inconștient la pământ și s-a trezit câteva zile mai târziu la spital. ”M-au băgat în comă, cineva care a trecut pe acolo a chemat salvarea. Eu m-am trezit la spital. Am stat 2 zile în comă. De abia astăzi (11 iunie) mă externează”, spune bărbatul.

Cei doi agresori sunt tată și fiu. Cel care l-a lovit pe Simion, un tânăr de 20 de ani, se află în arest preventiv. ”Cel bătut a plecat a doua zi în Germania, nu a depus plângere, nimic. eu că am vrut să ajut uite cu ce m-am ales. L-am dat în judecată oricum pe cel care m-a lovit„, spune bărbatul.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu