foto - primii pași concreți ai autostrăzii sibiu - pitești. dovada că încep să se miște lucrurile

Autostrada Sibiu- Pitești este cel mai mare proiect de infrastructură, dar care trenează între licitații și contestații ale licitațiilor. Dar, se pare că proiectul începe totuși să prindă contur, atât pe hârtie, cât și în teren. 

”Nu sunt spectaculoase, dar fotografiile atașate demonstrează că Autostrada A1 Sibiu-Pitești a început… pe hârtie deocamdată! În poze vedeți țăruși topografici în zona nodului rutier Sibiu, semn că perioada de proiectare este în desfășurare.

Nu vă speriați. Vorbim doar despre 13,17 km între Sibiu și Boița. Contractul a fost semnat în 14.04.2019 cu austriecii de la Porr pe suma de aproape 613 milioane lei fără TVA.”, au scris cei de la Asociația Pro Infrastructura pe pagina lor de Facebook.

foto - primii pași concreți ai autostrăzii sibiu - pitești. dovada că încep să se miște lucrurile foto - primii pași concreți ai autostrăzii sibiu - pitești. dovada că încep să se miște lucrurile foto - primii pași concreți ai autostrăzii sibiu - pitești. dovada că încep să se miște lucrurile foto - primii pași concreți ai autostrăzii sibiu - pitești. dovada că încep să se miște lucrurile foto - primii pași concreți ai autostrăzii sibiu - pitești. dovada că încep să se miște lucrurile

”Scriptic, proiectul tehnic trebuie predat în 12 luni, dar antreprenorul este capabil să îl livreze mai repede. Sperăm să vedem și utilaje la lucru spre sfârșitul acestui an: organizare de șantier, decopertări, depozite materiale, poate piloți forați la structurile majore. Termenul de execuție este de 3 ani.

Solicităm responsabililor din guvern să adopte cu celeritate HG-ul de exproprieri (care se află pe circuitul interministerial din 11 iunie), pas birocratic esențial în demararea la timp a lucrărilor în teren.”, continuă postarea de pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu