miruna, eleva cu cea mai mare notă la bac în sibiu - "am muncit mult. abia aștept să plec în vacanță"

Miruna Alexandra Cîrtina a absolvit Colegiul Național ”Octavian Goga”, iar luni a așteptat cu sufletul la gură rezultatele examenului de Bacalaureat. Așteptările nu i-au fost înșelate, pentru că a obținut cea mai mare medie din județ- 9,93. 

Miruna este foarte entuziasmată de nota pe care o obținut-o, și nu s-a supărat că nu a luat maximul. ”Nu m-am supărat, pentru că mai mult ca sigur că există subiectivitate la corectură. eu am luat notă mai mică la istorie, cel mai probabil la eseu. Dar mă bucur oricum foarte mult pentru notă”, spune Miruna.

Miruna s-a temut însă ce examenul la Limba și Literatura română, dar aici a reușit să ia nota 10, la fel ca și la cel de Logică, argumentare și comunicare.

Miruna este foarte sigură de planurile ei de viitor. ”Vreau să dau la Drept, aici, în Sibiu și să devin procuror. De plecat în altă țară nu m-am gândit, nu cred că voi face asta”, spune tânăra. Ști sigur că va pleca în vacanță, dar încă nu s=a hotărât unde. ”Sigur plec undeva, trebuie să mă gândesc unde voi face vacanta însă. sigur e că de abia aștept că petrec”

Cât despre cei patru ani de liceu Miruna spune că au reprezentat anii în care s-a format ”au fost definitorii pentru mine și formarea mea. Am învățat mereu și nu am luat niciodată meditații. M-au ajutat însă profesorii mei cu care am făcut acele ore de pregătire suplimentare”, spune Miruna.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu