foto accident grav pe dn1 la sibiu - trei tir-uri implicate și un șofer încarcerat

 

Un accident rutier grav s-a petrecut pe DN 1, la intersecția spre Săcădate. Trei TIR-uri au fost implicate.

UPDATE
Conducatorul auto care a provocat accidentul are în jur de 40 de ani, și este cetățean străin. Acesta va fi transportat la spital.
Mai sunt implicați un sibian, de 49 de ani, șoferul tirului prins la mijloc, și un brasovean, de 42 de ani, șoferul ultimului tir lovit.

ȘTIREA INIȚIALĂ

ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj Smurd și 2 echipaje de pompieri militari dintre care unul de descarcerare pe DN1, intersecția spre Săcădate, la un accident rutier între 3 TIR-uri.foto accident grav pe dn1 la sibiu - trei tir-uri implicate și un șofer încarceratfoto accident grav pe dn1 la sibiu - trei tir-uri implicate și un șofer încarceratfoto accident grav pe dn1 la sibiu - trei tir-uri implicate și un șofer încarcerat Din primele informații sunt implicate 3 persoane dintre care una este încarcerată. foto accident grav pe dn1 la sibiu - trei tir-uri implicate și un șofer încarcerat

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers. Șoferul care a provocat carambolul este încarcerat.

Trafic blocat total.

Ultima oră

Comentariul meu