daniela câmpean o apără pe astrid fodor - ’’sibiul a pierdut pe nedrept, un primar’’

Președinta Consiliului Județean Sibiu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj de susținere pentru Astrid Fodor, după ce aceasta din urmă a fost suspendată din funcție datorită unui ordin de demitere emis de prefectul județului Sibiu.

’’În săptămâna care a trecut Sibiul a pierdut, mai degrabă pe nedrept, un primar care a gestionat câteva reușite remarcabile doar în ultima jumătate de an. Mă gândesc la Summit-ul UE din 9 mai, de exemplu.
Dna Astrid Fodor mi-a fost un partener serios în proiectele pe care Consiliul Județean Sibiu le derulează împreună cu Primăria Municipiului Sibiu, de la colectarea selectivă a deșeurilor la regiunea gastronomică și proiectul noului spital. Proiecte grele, dar care au avansat tocmai pentru că a existat colaborare.
Aș vrea ca femeile în politică să fie mai solidare, pentru că suntem încă puține. Să fii mamă și totodată lider al comunității nu e chiar simplu în societatea noastră. Dar în același timp, e nevoie de latura noastră umană pentru o administrație mai prietenoasă și cu mai puține aberații’’, spune Daniela Câmpean.
Reamintim că viceprimarul Corina Bokor a fost desemnat primar interimar până la rezolvarea vacantării funcției de primar, deținută de către Astrid Fodor.

Ultima oră

Comentariul meu