weekend la sibiu - mega parc de distracții în târgul obor, volei pe plajă, spectacole și party-uri

Cald, cald, foarte cald va fi în acest final de săptămână. Așa că nu faceți mare lucru, ci doar relaxați-vă. Iar Sibiul oferă din plin evenimente care vă ajută să faceți asta. 

O petrecere este mereu binevenită la început de weekend. Iar cele mai tari chefuri se organizează la Cotton Pub. Vineri seara Johnny Damix & Cipi Hampu vor asigura muzica bună pe care să dansați o noapte întreagă. Așa că începeți bine weekend-ul, dar nu înainte de a rezerva un loc în Cotton la numărul de telefon 0752 268 866.weekend la sibiu - mega parc de distracții în târgul obor, volei pe plajă, spectacole și party-uri

OborFest se deschide vineri, iar până duminică veți găsi acolo o mulțime de modalități de distracție. Și copiii vor fi încântați de ce li s-a pregătit, tinerii vor asculta concertele, iar părinții și bunicii vor avea și ei parte de surprize. Detalii AICI

weekend la sibiu - mega parc de distracții în târgul obor, volei pe plajă, spectacole și party-uri

Copiii fani ai Exatlonului, au vineri, de la ora 11, întâlnire cu câțiva dintre foștii concurenți. În Piața Habermann va avea loc Ziua Micilor Războinici. Copiii vor avea de parcurs în echipă un traseu de competiție similar celui din emisiunea-concurs Exatlon, însă adaptat la posibilitățile celor mici. Proiectul are și un scop caritabil. Astfel, copiii vor avea posibilitatea să doneze jucării, care vor fi colectate mai apoi de organizatori și donate unui centru de plasament din Sibiu.

Tot vineri, de la ora 12:20, continuă seria concertelor a la carte de la Biserica Evanghelică din Piața Huet. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Sacristia Bisericii.

Sibiu Sands aduce plaja în Piața Mică din Sibiu. De vineri până duminică aici vor avea loc competiții de volei pe nisip, iar detalii găsiți AICI.

weekend la sibiu - mega parc de distracții în târgul obor, volei pe plajă, spectacole și party-uri

Cei mai puternici oameni vin în acest final de săptămână la Sala Transilvania. Intrarea la Campionatul European de Powerlifting în toate zilele de concurs este liberă. Detalii despre competiție, AICI. 

În toate cele trei zile ale finalului de săptămână în Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului vor fi dezvăluite secretele broderiei. Vor fi organizate ateliere interactive, la fel de interesante pentru copii cât și pentru părinți. detalii AICI.

weekend la sibiu - mega parc de distracții în târgul obor, volei pe plajă, spectacole și party-uri

Cine dorește să vadă o piesă de teatru, vineri seara poate merge la Teatrul Radu Stanca. De al ora 19 va începe ”Încurcă-i drace!”, după Ray Cooney. Spectacolul durează o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei. Se va juca din nou sâmbătă de la aceeași oră.

Sâmbătă, de la ora 18, la Teatrul Gong, se va juca ”Frumoasa și Bestia” după Giovanni Francesco Straparola. Este un spectacol recomandat celor de peste 7 ani, durează o oră, iar un bilet costă 9 lei. Spectacolul se va juca din nou duminică, de la ora 11.

Teatrul de Balet Sibiu a pregătit pentru sâmbătă și duminică două spectacole de excepție. Vor fi prezentate la Sala Thalia, de la ora 19. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul kompostor.ro sau de la sediul Casei de Cultura a Municipiului Sibiu – Parcul Tineretului nr 1, Sibiu, Program luni-joi 09.00-16.00 sau vineri 09.00-13.30. Detalii despre Tribut Ceaikovskiˮ și „Class Concertˮ, AICI. 

weekend la sibiu - mega parc de distracții în târgul obor, volei pe plajă, spectacole și party-uri

Duminică este Ziua Sugarului în Muzeul ASTRA. Așa că dacă ”dețineți” copii mici, mergeți cu ei acolo pentru că sunt organizate concursuri, evenimente chiar și pentru părinți. Detalii AICI. 

Biciclete Cochete are o nouă ediție duminică. De la ora 18, se va pleca din Piața Mare, pe traseul stabilit. Cine dorește să participe trebuie să se îmbrace în alb și negru.

Duminică seara, la Teatrul Radu Stanca se va juca ”Îmi place cum miroși„ după Neil Simon. Va începe la ora 19, durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu