foto o mașină a intrat pe contrasens și a izbit un microbuz la copșa mică
Foto Arhivă

Se circulă greu pe DN14, la Copșa Mică, în urma unui accident rutier, în urma căruia un bărbat a fost transportat la spital.

Potrivit polițiștilor, șoferul unui turism, în vârstă de 29 de ani, cetățean străin, care condus spre Mediaș, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz de persoane condus regulamentar din sens opus. La volanul acestuia se afla un sibian de 63 de ani.

În urma impactului, unul dintre cei doi pasageri din microbuz, în vârstă de 42 de ani, din Sorostin, a fost rănit, fiind transportat la spital. foto o mașină a intrat pe contrasens și a izbit un microbuz la copșa mică

„Un echipaj Smurd din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în localitatea Copșa Mică la un accident rutier între două autoturisme. În accident au fost implicate trei persoane, două femei și un bărbat. În urma evaluări medicale a persoanelor implicate, bărbatul în vârstă de aproximativ 42 ani cu un traumatism cranio-facial va fi transportat la CPU Mediaș”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Traficul este îngreunat.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nicolae Tarcea
    Persoanele care au fost victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.