foto mașină de poliție implicată într-un accident pe milea - polițist dus la spital
FOTO Info Trafic Jud Sibiu

Un accident rutier s-a petrecut pe bulevardul Vasile Milea la intersecție cu Nicolae Iorga. O mașină de poliție a fost implicată, șoferul autospecialei fiind dus la spital.

„O autospecială Dacia Logan, aparținând Poliției Mun. Sibiu, a pătruns în intersecția cu str. N. Iorga având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a fost lovită de un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 37 de ani”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Echipajul era format din doi polițiști de ordine publică ce se deplasau la o intervenție.

În urma coliziunii, șoferul autospecialei a fost rănit ușor și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj Smurd în municipiul Sibiu, Vasile Milea intersecție cu str. Nicolae Iorga la un accident rutier între 2 autoturisme. Echipajul Smurd a acordat asistență medicală unei persoane, bărbat, aproximativ 47 de ani, conștient cu plagă membru inferior. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

În zonă se circula îngreunat. În prezent, se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

 

Ultima oră

Comentariul meu