dragostea nu are vârstă: căsătorie la 100 de ani

Dragostea nu are vârstă și asta o demonstrează numeroasele perechi care se cunosc în adolescență și petrec toată viața împreună. Există însă și cealaltă variantă, cea în care două persoane au așteptat aproape o sută de ani pentru a se întâlni și trîiesc dragostea la fel ca orice tânăr.

John Cook are 100 de ani și e veteran din Al doilea Război Mondial, iar Phyllis împlinește 103 ani în august. Vârsta nu a fost o piedică pentru ca cei doi să se căsătorească. De săptămâna trecută, sunt domnul și doamna Cook și au sărbătorit căsătoria în azilul de bătrâni în care trăiesc, în Ohio, Statele Unite.

Veteranul de 100 de ani a explicat pentru CNN că au fost la judecătorie ca să solicite programare pentru cununie, dar le-au spus că se pot căsători pe loc, dacă doresc, ca să nu mai aștepte, astfel că asta au și făcut.

Mireasa a explicat cum au ajuns la acest pas. ” Ca să fiu sinceră, ne-am îndrăgostit. Știu că multe persoane cred că e poate fi puțin pentru cineva de vârsta noastră, dar ne-am îndrăgostit unul de altul”a spus Phyllis, care are gene bune, mama ei tr[ind 106 ani.

Viețile lor de până acum au câteva lucruri în comun. Ambii au fost căsătoriți de două ori în decursul vieții și ambii au rămas de două ori văduvi. Acum se vor bucura fiecare de compania celuilalt, dar nu se vor muta împreună, ci fiecare își va păstra apartamentul din azil, petrecând timpul împreună pe parcursul zilei.

Ultima oră

Comentariul meu