căbuz și niga pleacă de la fc hermannstadt – sibiul a mai adus încă un portar

FC Hermannstadt a anunțat oficial că se desparte de portarii Cătălin Căbuz și Toma Niga. Ambii erau împrumutați și se întorc la Viitorul Constanța și respectiv FCSB. În schimb după ce l-au adus pe Emanuel Novo, Sibiul a anunțat că l-a transferat și pe Cristiano Pereira Figueiredo.

Cătălin Căbuz se întoarce la Viitorul. Portarul de 23 de ani care a făcut parte din lotul României pentru Campionatul European de tineret a fost împrumutat timp de doi ani la FC Hermannstadt. Cătălin Căbuz a contribuit decisiv în menținerea în Liga 1 a echipei sibiene. „Contractul de împrumut al acestuia a expirat, iar portarul sibian care ne-a asigurat poarta în doua sezoane, în Liga 2 şi în Liga 1, pleacă în aplauzele noastre. Îi mulţumim portarului, coechipierului şi nu în ultimul rând prietenului nostru pentru devotament, ambiţie, fair-play şi pentru toată munca depusă în echipamentul clubului nostru”, se arată în mesajul FC Hermannstadt postat pe pagina de facebook a clubului.căbuz și niga pleacă de la fc hermannstadt – sibiul a mai adus încă un portarCătălin Căbuz a fost titular în 38 din cele 40 de partide disputate de FC Hermannstadt în Liga 1, la care s-au adăugat două în barajul pentru rămânerea în Liga 1, cu Universitatea Cluj.

Toma Niga a plecat și el
Portarul împrumutat la mijlocul sezonului Ligii a II – a de la FCSB se desparte de gruparea sibiană întrucât contractul de împrumut a expirat. ”Niga ne-a apărat poarta cu succes atât la Cupa României cât și pe perioada campionatului. Mulțumim pentru tot! Cu toții îi dorim mult succes”, se arată într-o comunicare a grupării sibiene.

Cristiano, al doilea portar adus în această vară
După Emanuel Novo, FC Hermannstadt a anunțat că a transferat încă un portar portughez. Cristiano are 28 de ani, s-a născut în Germania și are dublă cetățenie, germană și portugheză. El a evoluat ultima dată la Vitoria Setubal și are 80 de prezențe în primul eșalon din Portugalia.Fost internațional U21, Cristiano a evoluat până acum la echipe din Portugalia (Sporting Braga, Vizela, Coimbra, Belenenses), Spania (Valencia) și Grecia (Panetolikos).

Ultima oră

Comentariul meu