una din cele mai bune companii angajează - trebuie îndeplinită o singură condiție!

Foarte mulți dintre români își doresc să lucreze într-o multinațională. Acest lucru le dă stabilitate și le conferă siguranță financiară. Asta, dacă aleg cu atenție locul de muncă. Iar dacă se îndreaptă către Majorel România cu siguranță vor găsi ceea ce caută. Compania Majorel, specializată pe customer service inaugurează două noi proiecte la Sibiu și caută să angajeze 15 vorbitori de franceză.

Vorbitori de franceză și pasionați de tehnologie – aici e job-ul vostru
Majorel România adaugă în portofoliul de clienți, compania SONOS, care este unul dintre cei mai renumiți producători de sisteme de sonorizare de top din lume. Compania americană dezvoltă produse high-end, cu investiții uriașe în comunicarea de brand, de aceea toate interacțiunile cu SONOS sunt de fapt experiențe menite să fie perfecte. Dacă SONOS vine cu un produs excepțional, Majorel România vine cu know-how-ul pe partea de customer experience. Împreună, cele două companii au dezvoltat o strategie bine pusă la punct în care angajații beneficiază de cele mai bune training-uri atât pe partea de produs, cât și training-uri care țin de soft skills și comunicare, pentru o experiență coerentă și integrată atât pentru clienți cât și pentru angajați.

una din cele mai bune companii angajează - trebuie îndeplinită o singură condiție!

Majorel România caută pentru acest proiect, vorbitori de limba franceză – nivel avansat și vorbitori de limba portugheză, pentru a oferi suport pentru piețele din Franța și Canada.

Salarii atractive, mediu de lucru de top
Colaborarea cu Majorel și SONOS a început la Cluj în 2018. Datorită expansiunii proiectului, Majorel a decis dezvoltarea unui nou punct de lucru la Sibiu. Acest lucru creează beneficii importante pentru cei care vor să se alăture echipei din Sibiu: salariul extrem de atractiv, experiențe de lucru între cele două orașe, oportunitatea de a face parte dintr-un mediu multi-cultural.

una din cele mai bune companii angajează - trebuie îndeplinită o singură condiție!

Majorel România este una dintre puținele companii certificate ca Angajator de Top, de către Top Employer Institute.
Majorel România s-a clasat cu un scor mult peste media europeană la categoriile de training-uri și dezvoltare, competențe de leadership, pachete salariale, beneficii și cultură organizațională, ceea ce asigură un mediu de lucru plăcut pentru cei care sunt interesați să facă parte din această companie.

Proiectul la Sibiu începe cu o echipă de 15 oameni, vorbitori de limba franceză, la care nu există limită de vârstă. Pasionații de tehnologie, muzică și gadget-uri, sunt vizați în mod direct.

CV-urile se pot trimite către jobs.romania@majorel.biz.

Dacă vreți să aflați mai multe lucruri despre cultura companiei și oamenii care lucrează deja acolo, urmăriți pagina lor de Facebook – Majorel Romania.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu