alde sibiu o atacă pe fodor - ”doamna primar ne-a arătat că nu îi pasă de morală”
FOTO arhivă

Semnarea actului de demitere din funcție a primarului Astrid Fodor a generat reacții și în rândul celor de al ALDE Sibiu. Aceștia au transmis că s-ar fi așteptat ca primarul Sibiului să demisioneze imediat după ce a fost declarată starea de incompatibilitate.

”Doamna prefect a judeţului Sibiu, Adela Muntean, a semnat un ordin de suspendare a doamnei primar al Sibiului, Astrid Fodor. Decizia a venit ca urmare a hotărârii definitive a instanţei de judecată în urma raportului ANI privind starea de incompabilitate în care s-a aflat Fodor pe timpul când era viceprimar.

„Imediat după aflarea deciziei judecătoreşti, am declarat public că doamna Fodor trebuie să-şi dea demisia. Aşa era normal şi moral. Dar doama primar ne-a arătat că nu îi pasă de morală şi nu respectă hotărârea definitivă a instanţei judecătoreşti”, a declarat preşedintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu.

ALDE a susţinut ieri în Guvern alături de PSD modificarea Constituţiei prin introducerea dorinţelor poporului exprimate la referendum de a nu mai avea penali în funcţii publice. „Ori în acest caz nu avem un penal, dar avem un ales public, doamna Fodor, găsit incompatibil de ANI şi de toate instanţele de judecată. Dacă dorim o ţară fără penali, ne trebuie şi una fără incompatibili!” susţine preşedintele ALDE Sibiu.”, este poziția celor de la ALDE Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu