demiterea primarului astrid fodor - primăria a primit decizia prefectului de sibiu

Ordinul de emitere a demiterii din funcție a Primarului Sibiului, Astrid Fodor, a ajuns la sediul instituției în aceeași zi în care a fost semnat de prefectul Adela Muntean. Consiliul Local urmează a se întruni pentru a alege un interimar pentru funcția de primar.

AFLĂ DE AICI PE CINE SUSȚINE FDGR LA INTERIMAT

”În data de 3 iulie, Primăriei Municipiului Sibiu i-a fost comunicat ordinul Prefectului nr. 262 cu privire la încetarea mandatului de primar al doamnei Astrid Fodor în contextul raportului Agenției Naționale de Integritate cu privire la starea de incompatibilitate constată de această instituție. Primăria Municipiului Sibiu va lua măsurile prevăzute de lege în acest caz. Astfel, Consiliul Local Sibiu va fi convocat pentru a mandata unul dintre viceprimarii municipiului cu atribuțiile primarului municipiului Sibiu.

Doamna primar Astrid Fodor va ataca în instanță acest ordin al Prefectului. Până la judecarea pe fond a acestei acțiuni, primarul Astrid Fodor va cere în instanță suspendarea efectelor Ordinului Prefectului Județului Sibiu.”, este poziția oficială a Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu