distinctmob – mobilier scolar creat din pasiune

Profesionalism, inovatie, pasiune – aceste concepte au consacrat, de-a lungul timpului pe compania clujeana producator de mobila scolara DistinctMob. Pentru formatorii acesteia, crearea unui mobilier scolar functional, adaptat varstei, dar si bugetului este o provocare careia ii raspund cu succes. Pun la dispozitia unitatilor de invatamant din tara piese de mobilier standard, dar si posibilitatea de a avea mobilier la comanda, adaptat dimensiunilor si functionalitatii unui spatiu dat.

Pentru a crea mobilierul pentru scoala perfect adaptat pentru toate grupele de varsta, rezistent si durabil, compania a colaborat cu specialisti in domeniu si cu cadre didactice pentru a identifica si solutiona toate cerintele in domeniu. Mobilierul rezultat indeplineste standardele europene si nationale in vigoare si este creat cu tehnologii moderne, automatizate.

La capitolul mobilier scolar, DistinctMob are in portofoliu banci si scaune scolare, table scolare , catedre, dulapuri pentru materiale didactice si pentru haine, cat si mobilier tematic pentru clasa pregatitoare, pentru sala de sport, pentru laboratoarele de chimie sau informatica.

DistinctMob a creat si o serie de piese de mobilier destinate gradinitelor , din care fac parte mese si scaune pentru copii, dulapuri pentru obiecte personale, dulapuri pentru rechizite sau materiale didactice, paturi de perete si paturi stivuibile, cat si accesorii pentru acestea.

Cu o continua preocupare pentru siguranta, confortul si starea de bine a elevilor, DistinctMob a ales sa livreze mobilierul scolar montat, evitand astfel orice factor care poate duce la o utilizare defectuoasa. Mobilierul este insotit de certificatele de conformitate, calitate si garantie, dar si de manual de utilizare pe care cadrele didactice trebuie sa il parcurga.

DistinctMob  se bazeaza pe cei peste 20 de ani experienta in crearea mobilierului scolar, oferind astfel cea mai buna solutie in dotarea cu mobilier scolar a unitatilor de invatamant din tara. Alaturi de pasiunea pentru lucrurile bine facute, compania stie sa aiba grija si de factorul economic, realizand mobilierul cu un raport calitate-pret favorabil utilizatorului.

Ultima oră

Comentariul meu