Locuitorii din Șelimbăr își pot face de azi buletine la ei în comună

Șelimbărul are oficial, de la 1 iulie, un birou de Evidență a Populației. Sediul a fost inaugurat în prezența primarului Marius Grecu și a consilierilor locali. Dar, cei mai câștigați sunt evident, șelimbărenii, care nu vor mai trebui să bată drumul până la Sibiu atunci când au nevoie de un act de identitate nou.

VEDEȚI AICI UNDE E NOUL SEDIU ȘI PROGRAMUL DE LUCRU

Deschiderea Serviciului de Evidență a Populației la Șelimbăr nu s-a făcut de pe o zi pe alta. Formalitățile au durat un an și jumătate. ”De la propunerea unuia din consilierii PNL și până azi atât a durat obținerea tuturor avizelor și a actelor necesare. Dar oricum, a durat mai puțin față de late cazuri. Putem spune că de la 1 iulie Șelimbărul ”are identitate”, spune Marius Grecu.

Locuitorii din Șelimbăr își pot face de azi buletine la ei în comună

Imediat după deschidere, la ghișeu s-au depus deja primele documente. ”O domnișoară a fost prima care a depus actele pentru o nouă carte de identitate. Ea este prima dintre șelimbărenii care nu vor mai fi nevoiți să meargă la Sibiu, să stea acolo la coadă, ci vor obține un act de identitate chiar aici. Este o reușită în primul rând pentru cetățenii comunei, și api și pentru noi, ca administrație. Ne dorim ca în continuare să le oferim servicii de calitate”, spune primarul Marius Grecu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu