foto adi bibu invitat la oradea la un seminar despre bunele practici - „este unul din orașele campioane ale româniei!”

Adrian Bibu, consilier local și directorul Sălii Transilvania, a participat, joi, la un seminar de bune practici în Oradea, la invitația primarului Ilie Bolojan. Acesta a avut doar cuvinte de laudă despre orașul pe care l-a vizitat.

„Atunci când te sună Ilie Bolojan, primarul Oradiei să te invite la un seminar de bune practici și dezvoltare durabilă în administrația publică cu Dr. Wolfgang Schuster, este ca și când ai fi tenismen și te-ar suna Simona Halep să te invite la un antrenament cu Roger Federer”, scrie, pe Facebook, Adrian Bibu. foto adi bibu invitat la oradea la un seminar despre bunele practici - „este unul din orașele campioane ale româniei!”

Acesta a declarat că Oradea este unul dintre orașele “campioane” ale României, și asta i se datorează și primarului Bolojan. „Acesta are mereu o ușă deschisă pentru colaboratori, își ține aproape investitorii, are timp pentru discuții despre dezvoltarea orașului și menține ca și consilieri doar pe aceia care aduc plus valoare”, mai spune Bibu.

Evenimentul găzduit de primar a fost organizat în 27 iunie, de Fundația Konrad Adenauer. Invitatul special, Dr. Wolfgang Schuster a fost primar în Stuttgart timp de 16 ani și este la ora actuală președintele unei fundații dedicate dezvoltării durabile și al unei școli de afaceri. foto adi bibu invitat la oradea la un seminar despre bunele practici - „este unul din orașele campioane ale româniei!”

La seminarul din Oradea s-a discutat despre transportul în comun, gestionarea parcărilor, adaptarea administrației la era informatică, orașe inteligente și prietenoase, mobilitatea urbană, zona metropolitană, protejarea mediului înconjurător. „Sunt aceleași cu care se confruntă toate orașele României, și nu numai”, adaugă Bibu. foto adi bibu invitat la oradea la un seminar despre bunele practici - „este unul din orașele campioane ale româniei!”

Acesta este de părere că ar fi important ca soluțiile acestor probleme să fie căutate împreună, în cadrul unor astfel de întâlniri care să devină obișnuință, pentru observarea cazurilor de bună practică și schimb de experiență.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. E clar. Dupa termenii utilizati, de la oras „cultural” o dam pe sport si animale. Muuult mai bine!
    Dar poate ajungem totusi si macar la ITC – tehnica si cercetare. Vorba taranului, departe-i Clujul ??
    Ca ptr biotehnica suntem pe continentul gresit…