video a început deep forest fest - cei mai tari dj la festivalul aflat la 100 de kilometri de sibiu

Municipiul Râmnicu Vâlcea este în acest week-end capitala muzicii electronice în România. Zeci de artişti români şi internaţionali sunt prezenţi la prima ediţie a DEEP Forest Fest.

Un DJ local, un olandez stabilit în România şi alţi antreprenori, cu ajutorul autorităţilor, organizează primul festival de muzică electronică din Oltenia, după modelul unor evenimente de marcă gen NEVERSEA, SUMMER WELL sau UNTOLD, cu care doresc să rivalizeze chiar de la prima ediţie, anunță Adevărul.ro.
Denumirea DEEP FOREST FEST, evenimentul din perioada 28 – 30 iunie de la Râmnicu Vâlcea, are legătură cu locul unde se va desfăşura – un platou de 40.000 mp, înconjurat de păduri, de pe înălţimile care înconjoară oraşul, de la Feţeni, în cartierul Goranu, aflat pe şoseaua de centură a municipiului.
Artişti români şi internaţionali vor fi prezenţi la prima ediţie a DEEP Forest Fest: Reboot, Oxia, Never Dogs, Alex Kennon, Chelina Manuhutu, Adrian Eftimie, Optick, Dirty Nano Maestros Del Ritmo, Ştefan Biniak, Rosario Internullo, Sllash & Doppe, Afgo, Dave Andres, Manuel Riva, Andre Rizo, Alex Gully, Andrew Dum.

Organizatorii au anunţat că în camping vor exista duşuri, toalete, pază şi lumină, fiind pus gratuit la dispoziţia participanţilor. „Fie că eşti genul care se decide în ultima clipă să vină la festival, însă nu mai găseşti cazare, fie că eşti genul care preferă să savureze fiecare clipă a festivalului, avem „camping FREE of charge”. Am pregătit terenul pentru 200 de corturi în zonă îngrădită, păzită şi cu acces gratuit la duşuri şi toalete”, au detaliat organizatorii.

Special pentru acest eveniment, cu ajutorul administraţiei locale, organizatorii pun la dispoziţia participanţilor şi 1000 de locuri de parcare gratuit, dar şi mijloace de transport în comun dedicate festivalului, care pleacă din centrul oraşului.

„Mix-urile şi vibe-ul vor fi însoţite de zonele Gift Shop, Lounge Area, Bar Area şi Food Area” „Cum vor arăta cele trei zile la Deep Forest Fest? Mix-urile şi vibe-ul vor fi însoţite de zonele Fun Fair, Gift Shop, Lounge Area, Photo booth, Bar Area şi Food Area. Pentru un party până dimineaţă, preparatele trebuie să fie pe măsură, aşa că am ales cei mai buni parteneri din domeniu şi am organizat împreună Food Area. Totul este gândit în detaliu şi la un nivel premium, atât pentru General Acces, cât mai ales pentru VIP Acces. Accesul VIP va avea parte de parcare mai aproape de eveniment şi acces lângă scenă, unde vor putea consuma băuturi atent alese”, mai promit organizatorii, care speră ca trei sferturi din cei prezenţi să fie tineri din Vâlcea şi împrejurimi.

Ultima oră

Comentariul meu