accident pe ștefan cel mare - șoferul era beat, fără permis și cu o mașină furată
FOTO arhivă

Polițiștii au intervenit, vineri seara, pe starda Ștefan cel Mare, la un accident rutier între o autobasculantă și un autoturism. Potrivit oamenilor legii, șoferul vinovat a fugit de la locul evenimentului rutier.

„La data de 28 iunie, în jurul orei 22,45, pe strada Ștefan cel Mare, șoferul unei autoutilitare, autobasculantă, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa de către o femeie în vârstă de 44 de ani, din Cluj. În urma coliziunii, conducătoarea auto a suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportată la spital”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Imediat dupa producerea accidentului, șoferul autobasculantei a fugit de la locul evenimentului, fiind identificat de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu în aproximativ 30 de minute, la sediul firmei al cărui angajat era.

Ca rezultat al investigațiilor desfășurate, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Maramureș, care nu poseda permis de conducere, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, s-a constatat că bărbatul a sustras autoutilitara din incinta societății angajatoare, în aceeași seară.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Cercetarile continua la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu