sibiul este în weekend capitala filmului - evenimente multe în oraș în aceste zile

După câteva zile caniculare finalul de săptămână se anunță ceva mai răcoros, deci cu temperaturi perfecte, ce fac experiențele în aer liber mai plăcute. E weekend-ul în acre filmul este în top la Sibiu, cu două festivaluri. Dar nici petrecerile nu lipsesc și nici activitățile pentru copii.

Fără doar și poate TIFF-ul care a început deja de joi este evenimentul emblematic pentru acest final de săptămână. Vor fi peste 40 de proiecții în diferite spații, premiere și filme românești. Detalii AICI.

Mega petreceri sunt și la Cotton Pub, atât vineri cât și sâmbătă. Vedeți detalii în foto de mai jos!sibiul este în weekend capitala filmului - evenimente multe în oraș în aceste zile sibiul este în weekend capitala filmului - evenimente multe în oraș în aceste zile

Festivalul Bujorului va aduna cu siguranță mii de iubitori ai folclorului, la Gura Râului. Vor fi muzică și dansuri populare, dar și ospețe ca în Mărginime. Detalii AICI. 

sibiul este în weekend capitala filmului - evenimente multe în oraș în aceste zile

Festivalul Internațional “Hermannstadtfest” are loc de vineri până duminică la Cercul Militar. Peste 100 de copii participă la festivalul în care s-au lansat Lorelai Moșneguțu, câștigătoare la Românii au talent, Teodora Sava semifinalistă la X factor, Ilinca Băcilă participantă la Eurovision 2017 sau Mihai Teacă câştigătorul Vedeta Populară. Detalii AICI.

Vineri continuă seria concertelor à la carte de la Biserica Evanghelică. Va începe la ora 12:20 în în Sacristia Bisericii din Piața Huet. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Sacristia Bisericii.

Colocviile Revistei Transilvania au ajuns la cea de-a 15-a ediție. Vineri de la ora 18 la Librăria Humanitas va avea loc o nouă seri de discuții. Detalii AICI. 

Lantern Festival continuă în Muzeul din Dumbrava Sibiului. Sunt organizate evenimente și expoziții, așa că e de mers acolo. Detalii AICI.

sibiul este în weekend capitala filmului - evenimente multe în oraș în aceste zile

La Atelierul de creat povești de sâmbătă, de la Teatrul Gong, cei mici își vor crea tricouri pentru vacanță. Sunt așteptați de la ora 10 și 12. Atelierul durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

Buonavista Duathlon Challenge adună peste 300 de participanți la start-ul din Muzeul în Aer Liber. Competiția începe sâmbătă la iar 18, iar detalii despre restricțiile in trafic se găsesc AICI. 

Puricele în ureche” de Georges Feydeau este piesa programată a se juca la Teatrul Radu Stanca sâmbătă și duminică de la ora 19. Puricele în ureche impune un teatru de relatii, un teatru în care predomina comicul de situatie, iar situatiile, desi simple, cu cât sunt mai încurcate si mai imposibil de rezolvat, cu atât devin mai verosimile si mai profund umane. Durează o oră și 45 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu