anchetă internă la muzeul brukenthal. se calculează pierderile din cauza fits

Un întreg scandal s-a declanșat după ce, spun ei, din greșeală, un mail ce ar fi trebuit să fie de uz intern pentru angajații Muzeului Brukenthal, a ajuns la mass-media. Managerul muzeului acuză faptul că din cauza FITS încasările de la Brukenthal au scăzut cu 30.000 de lei. Acum se revine cu un al treilea mail în care se anunță o anchetă internă și stabilirea exactă a fuxului de turiști în perioada evenimentelor din Piața Mare. 

CITEȘTE AICI DESPRE NEMULȚUMIREA MANAGERULUI SABIN LUCA

”În consecința transmiterii eronate a mesajului din 23.06.2019, de către Biroul de presă al Muzeului Național Brukenthal, vă informăm că, în data de 18 iulie anul curent, vom reveni cu concluziile raportului intern privind problemele ce țin de fluidizarea accesului la sediile muzeului în condiții de desfășurare a evenimentelor în spațiul public și potențiali factori de risc în conservarea patrimoniului mobil și imobil, implicați de aceste evenimente.
În cadrul raportului intern vor fi analizate încasările Muzeului Național Brukenthal pe durata a 6 săptămâni, interval ce cuprinde desfășurarea evenimentelor de anvergură amintite.”

Ultima oră

Comentariul meu