laboratorul de talente “hermannstadtfest” în weekend la sibiu - trei zile de muzică pe toate gusturile

Festivalul în care s-au lansat Lorelai Moșneguțu, câștigătoare la Românii au talent, Teodora Sava semifinalistă la X factor, Ilinca Băcilă participantă la Eurovision 2017 sau Mihai Teacă câştigătorul Vedeta Populară, a ajuns la cea de-a șaptea ediție. Peste 100 de tineri participă în acest an la Festivalul Internațional “Hermannstadtfest”, care va avea loc în perioada 28-30 iunie, la Cercul Militar din Sibiu.

Invitaţi la eveniment  vor fi Luminiţa Anghel, Codruţ Croitoru, Lorelai Moșneguțu, Dominique Simionescu, Mihai Teacă, Eveline Buta, Cătălina Dumitrean, Ramona Moldovan, Denis Gașpar, Grupul folk Balada al Palatului Copiilor Sibiu, Ansamblul Folcloric Cibinul al Palatului Copiilor Sibiu.

În 28 iunie va avea un recital susținut de Fanfara Militară din cadrul Academiei Forțelor Terestre Sibiu, iar Cenaclul Lumină Lină condus de preotul Cătălin Dumitrean, cu participarea extraordinară a preotului Doru Gheaja, va susține un miniconcert de piese patriotice. Mai mult, va fi și o secțiune specială, prin care se dorește să se aducă în atenția concurenților, însoțitorilor și publicului, activitatea compozitorului Viorel Gavrilă și a artistei Luminiţa Anghel.

În 29 iunie va avea loc seminarul „Igiena vocală pentru cântăreți”. Se vor discuta principalii factori de risc în apariţia problemelor vocale. Organizatorii doresc să sprjine doi tineri cu probleme de sănătate prin organizarea unei expoziții cu vânzare în cadrul festivalului.

Juriul va fi compus din 11 membri. Președintele juriului, și președinte de onoare al festivalului, va fi dl. Adrian Ordean, care este originar din Sibiu. Întregul eveniment este transmis online de SuperTV si Radio GO FM. Festivalul este sustinut si promovat de Radio-Tv Trinitas  si de Radio Romania Regional. Acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu si de Consiliul Judetean Sibiu. Intrarea publicului este liberă. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului  sau pe pagina de internet a HermannstadtFest

 

PROGRAMUL Festivalului  Internațional “Hermannstadtfest”

laboratorul de talente “hermannstadtfest” în weekend la sibiu - trei zile de muzică pe toate gusturile

Cum a fost anul trecut

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu