conducerea muzeului brukenthal se disculpă după ce i-a atacat public pe cei de la fits

Sabin Luca, managerul Muzeului Brukenthal, este nemulțumit de faptul că organizarea unor evenimente din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, în Piața Mare, a privat muzeul de încasări de peste 30.000 de lei. Nemulțumirea sa a fost transmisă printr-un e-mail al purtătorului de cuvânt al instituției. La două zile după acest e-mail, se revine cu un altul.

CITEȘTE AICI NEMULȚUMIRILE MANAGERULUI ȘI ACUZAȚIILE ADUSE CELOR DE LA FITS

Duminică dimineața, la ora 11:30, purtătorul de cuvânt al Muzeului Brukenthal, Marius Gheorghiu, a trimis un e-mail pe care îl primise de la managerul muzeului, Sabin Luca. Textul e-mailului era ”Bine ati venit în Palatul Brukenthal si in Casa Albastra! Festivalul de teatru „ne-a ferit” de aproximativ 30.000 de lei venituri! Traiasca! Puteti si populariza!”.

conducerea muzeului brukenthal se disculpă după ce i-a atacat public pe cei de la fits

După ce Sabin Luca a fost contactat pentru a-și explica nemulțumirea, iar acest lucru s-a făcut public în mass-media, reprezentanții muzeului au revenit cu un e-mail în acre explică faptul că acea informație era pentru uz intern, nicidecum pentru a fi făcută publică și că s-a comis o eroare de comunicare.

”În data de 23.06.2019, Biroul de presă al Muzeului Național Brukenthal, prin persoana domnului Marius Gheorghiu, a emis în mod eronat un comunicat de presă conținând un mesaj al domnului Manager / Director General Sabin Adrian Luca, adresat rețelei interne de comunicare cu colectivul MNBrukenthal de care, de asemenea, domnul Gheorghiu răspunde.

În atribuțiile de serviciu ale Biroului de presă intră atât comunicatele adresate reprezentanților media cât și mesaje adresate tuturor membrilor colectivului instituției (ex. invitații la conferințe, simpozioane sau subiecte de interes intern).
Acesta este cazul mesajului din 23.06.2019, intenționat a fi o bază de discuție în abordarea unor probleme ce țin de fluidizarea accesului la sediile muzeului în condiții de desfășurare a evenimentelor în spațiul public și potențiali factori de risc în conservarea patrimoniului mobil și imobil, implicați de aceste evenimente.

Regretăm eroarea mai sus menționată; de asemenea se au în vedere măsuri de prevenire a repetării acesteia”, este comunicatul celor de la Muzeul Brukenthal.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu