video foto - peste 120.000 de spectatori au fost la teatru în ultima zi de fits. este record absolut!

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) a înregistrat duminică, în ultima zi, un număr record de spectatori, 123.000 de oameni care au văzut spectacolele, susţine preşedintele festivalului, actorul Constantin Chiriac.

Preşedintele FITS: Vreau să fac o revernţă sibienilor

Preşedintele FITS şi directorul Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu a mulţumit în mod special sibienilor, duminică, la finalul festivalului. „Vreau să fac în primul rând o reverenţă locuitorilor acestui oraş, care şi-au asumat că au unul din cele mai mari festivaluri din lume şi că sunt demni de el şi că ştiu să-l apere, că ştiu să-l ducă mai departe cu mândrie. Este cea mai mare împlinire pe care noi toţi din spate am reuşit în 26 de ani, să creem un public. Un public extraordinar care ştie să primească, un public care pleacă din Sibiu, se extinde în România şi care primeşte din 73 de ţări ale lumii, cel mai bun public. Faptul că sălile au fost pline până la refuz, (…) este un semn de mare normalitate în această localitate mică, dar care reuşeşte să adune întro zi, 123.000 de spectatori. Astăzi am avut 123.000 de spectatori. Este recordul absolut pe care l-am bătut vreodată, de-a lungul timpului”, a declarat Constantin Chiriac, duminică noaptea, la finalul FITS. Potrivit lui Chiriac, FITS „este, dacă vreţi, o mare demonstraţie că atunci când există viziune, când există dorinţă şi putinţă, există şi miracol.” Preşedintele FITS, director al Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu a ţinut să mulţumească echipei sale, tuturor celor care au sprijinit festivalul şi jurnaliştilor. video foto - peste 120.000 de spectatori au fost la teatru în ultima zi de fits. este record absolut!

3.300 de artişti din toată lumea pe scena Sibiului 

FITS a însemnat 540 de evenimente culturale de-a lungul a zece zile, oferite de 3.300 de artişti din 73 de ţări, în 75 de spaţii de joc. Duminică seara ultimul spectacol a fost cel de artificii.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu