pericol pe drumurile din județ - plin de bețivi la volan
FOTO: arhivă

Și în acest weekend zeci de șoferi au fost depistați, în trafic, de polițiștii sibieni, beți la volan. Cu toții s-au ales cu dosare penale.

Printre ei se numără și un conducător auto prin pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu. „La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, în urma testării alcoolscopice a unui sibian în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism pe Șoseaua Alba Iulia, a rezultat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 337 din Codul Penal.

În aceeași noapte, în jurul orei 04,30, în municipiul Sibiu, pe strada General Magheru, polițiștii rutieri au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 25 de ani, care a prezentat o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 23 iunie, în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Cisnădiei de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu