foto s-a sfințit biserica din vasile aron . carabulea, trihenea și presecan, ctitori

Biserica „Sfântul Prooroc Ilie” din cartierul Vasile Aron a fost sfințită în Duminica Tuturor Sfinților. Cel care a oficiat slujba a fost ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului. Printre cei care au donat bani pentru ridicarea bisericii și picturile de pe pereți se numără și trei nume cunoscute din Sibiu.

Este vorba despre Ilie Carabulea, Constantin Trihenea și Vasile Presecan. Acestora, dar și celorlalți ctitori și s-a mulțumit public pentru ajutor.

foto s-a sfințit biserica din vasile aron . carabulea, trihenea și presecan, ctitori foto s-a sfințit biserica din vasile aron . carabulea, trihenea și presecan, ctitori foto s-a sfințit biserica din vasile aron . carabulea, trihenea și presecan, ctitori

Biserica „Sfântul Prooroc Ilie” din Sibiu a fost ridicată în perioada 2000-2004, într-un loc unde nu exista biserică aproape de blocurile din acest cartier. În anul finalizării construcției a fost săvârșită slujba de binecuvântare, iar din anul 2013 au început lucrările de pictură și de înfrumusețare.

FOTO www.mitropolia-ardealului.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. intalnirea hotilor. Astia au ramas la „Hora Unirii”… si-au dat mana cu mana ca sa imparta potul. Oare cat mai este „donatia” la astfel de „evenimente”?