foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekend

În perioada 21.06.2019 – 23.06.2019, Muzeul ASTRA a înregistrat 10.368 vizitatori. În acest interval, la Muzeu au avut loc trei mari evenimente.

  • Ziua Universală a Iei, ediția a VI-a
  • Lantern Festival – China în 20 de legende (23.06.2019 – 04.08.2019)
  • Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței (23.06.2019 – 28.06.2019).

foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekend foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekend foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekendÎn cadrul evenimentului Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței , șase maeştri în artă culinară – cinci pedagogi şi un student de la Institutul Tehnic de Turism şi Comerţ din Changzhou – au gătit duminică la Muzeul ASTRA, în Târgul de țară. Wang Jing, Wei Zhou Ping, Due Yue Hong, Yuan Shi Ping, Liu Qi și Ge Ze Wei, pe numele lor, au pregătit trei reţete din regiunea aflată la sudul fluviulului Yangtze. Este vorba despre felli de carne de vită prăjită cu piper, ceapă şi broccoli, pui cu usturoi şi broccoli, carne şi fructe fierte în sos de roşii garnisite cu cartofi prăjiţi şi ardei verde. Cei 6 specialiști au contribuit astfel la prima acțiune din cadrul evenimentului ,,Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței”. foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekend foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekendLa deschiderea celor două evenimente a fost prezentă și E.S. dna Jiang Yu, ambasadorul Chinei în România. foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekendLantern Festival – China în 20 de legende și Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței, sunt două evenimente organizate de Muzeul ASTRA în parteneriat cu Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu și Ambasada Republicii Populare Chineze în România. De asemenea, din organizare mai fac parte și Zigong Haitian Culture Co., Ltd., Ministerul Culturii și Turismului din China (Ministry of Culture and Tourism of the People’s Republic of China).

Mulți vizitatori au participat și la evenimentele dedicate Zilei Universale a Iei. foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekend foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekend foto peste zece mii de vizitatori au trecut pragul muzeului astra din sibiu în weekend În programul pregătit pentru această ediție regăsim târgul de ii și obiecte tradiționale, plimbarea în IE cu Biciclete Cochete, expoziția ,,MAIESTRIA, WOW – expoziție de cămăși cusute cu pasiune”, de doamnele din grupul Semne cusute, Bucureşti şi Măiestria de la Chişinău ateliere pentru părinți și copii, ora de joacă sau concursul ,,Cea mai frumoasă ie în familie”.

Ultima oră

Comentariul meu