accidentul de pe alba iulia - mașina din care răsunau manele era furată de șoferul fugar
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

Accidentul de sâmbătă seara de pe Șoseaua Alba Iulia a făcut concurență spectacolelor din cadrul FITS. O dată prin faptul că mașina s-a întors cu roțile în sus, iar apoi pentru că și după accident manelele ”urlau” din boxele mașinii.Șoferul și pasagerul au fugit imediat după producerea accidentului, dar au fost găsiți apoi de polițiști.

VEZI AICI IMAGINI FILMATE DUPĂ ACCIDENT ȘI CUM SE AUZEA MUZICA ÎN BOXE

Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei mult prea mari. Mașina s-a lovit de un stâlp apoi s-a răsturnat. Șoferul a fost de negăsit, acesta și pasagerul au fugit și au abandonat mașina. În momentul impactului ascultau manele la maxim, iar muzica nu s-am oprit nici după accident.

Polițiștii l-au identifcat pe șoferul mașinii, iar de aici șirul infracțiunilor nu s-a mai oprit. Acesta nu are carnet de conducere, mașina fusese furată și nu avea RCA valabil.

accidentul de pe alba iulia - mașina din care răsunau manele era furată de șoferul fugar
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

”Imediat după producerea evenimentului, soldat cu pagube materiale, șoferul și pasagerul au fugit, abandonând autoturismul.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu, persoana care s-a aflat la volan a fost identificată. Este vorba despre un sibian în vârstă de 21 de ani, care nu deține permis de conducere.
De asemenea, din investigații a rezultat și faptul că sibianul ar fi furat autoturismul în cauză cu puțin timp înainte de producerea evenimentului, dintr-o parcare din apropiere, tânărul sustrăgând cheile mașinii de la un amic, din incinta unui local.
Față de sibian s-au declanșat din oficiu cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.
Totodată, proprietarul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei deoarece mașina nu deține poliță valabilă RCA.”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Mai mult, polițiștii au mai împărțit câteva amenzi și în timpul anchetei de la fața locului.

accidentul de pe alba iulia - mașina din care răsunau manele era furată de șoferul fugar
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

”În timpul desfășurării cercetărilor în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentului, la fața locului s-au adunat mai multe persoane care au avut un comportament recalcitrant față de polițiști. Astfel, cinci persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei fiecare, pentru că au adresat injurii polițiștilor și au tulburat ordinea și liniștea publică.
Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.”, a mai spus Elena Welter.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. curba de la alba iulia este gresit construita. o viteza un pic mai ridicata – si ai mare probleme! suprafata coboara la exteriorul curbei