video foto sibiancă bătută în public de fostul iubit - s-a lăsat cu amenzi și dosar penal

Un scandal monstru între doi foști iubiți a avut loc duminică noaptea, în plină stradă, pe Bulevardul Mihai Viteazu. Conform ziua-online.ro, fata a fost bătută de fostul prieten, care apoi a agresat un alt tânăr.

Cei doi s-au întâlnit în clubul de pe mihai Viteazu, unde probabil au consumat destul de mult alcool, pentru că ambii erau amețiți de aburii acestuia. Tânărul de 26 de ani și fata de 27 de ani au fost iubiți, iar din un aîn alta și-au adus aminte de neînțelegeri mai vechi și a izbucnit conflictul. Tânărul a bătut-o pe fată chiar în fața clubului, iar norocul ei au fost bodyguarz-ii de aici care au intervenit.

A ajuns acolo și un echipaj de poliție care l-a surprins pe tânăr în timp ce îl lovea pe un altul. Și oamenii legii au fost întâmpinați cu înjurături.

YouTube video

”Pe fondul unor neintelegeri mai vechi si al consumului de alcool, intre doi barbati si o tanara s-a iscat un conflict in urma caruia unul dintre barbati a lovit femeia, dar si pe celalalt barbat, acesta din urma avand un comportament recalcitrant fata de politistii care au intervenit pentru aplanarea scandalului.
In cauza, s-a deschis un dosar de cercetare penala privind savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.
De asemenea, barbatul recalcitrant a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.500 de lei.”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu