foto - gala și ceremonia celor șase noi stele de pe aleea celebrităților la sibiu - maia morgenstern una din ele

 Arta de a dărui, tema celei de-a XXVI-a ediții, a fost o combinație perfectă între experiențele trecutului și viziunea viitorului, iar pe lângă toate emoțiile pe care acest festival le dăruiește, seara trecută, organizatorii FITS și-au dăruit și recunoștința față de personalități importante din lumea artelor spectacolului în cadrul ceremoniei de pe Aleea Celebrităților, care a fost urmată de mult-așteptata Gală.

Ceremonia, prezentată de Constantin Chiriac și Irina Margareta Nistor, a fost condusă de George Banu și a dezvăluit șase noi stele: Sidi Larbi Cherkaoui – coregraf, dansator, Pippo Delbono – actor, regizor, Stan Lai – dramaturg, regizor, Maia Morgenstern – actriță de film și teatru, Emmanuel Demarcy-Mota – actor, regizor, Michael Thalheimer – regizor.

YouTube video

În cadrul Galei Celebrităților, care a avut loc la Filarmonica de Stat, s-au acordat și premii speciale pentru activitatea profesională în domeniul artelor spectacolului: premiul „Virgil Flonda” a fost dăruit lui Florin Piersic Jr. și premiul „Iulian Vișa” a mers la Andrei și Andreea Grosu. Alte două premii speciale au fost oferite profesorului Noel Witts și E.S. domnului Ambasador Emil Hurezeanu, iar BRD Groupe Société Générale a primit premiul pentru o colaborare și un parteneriat de excepție.

VEZI Ce aduce sibienilor și oaspeților a zecea și ultima zi de FITS 2019

Organizatorii FITS au dezvoltat un chestionar pentru a afla mai îndeaproape preferințele, dorințele și așteptările publicului de festival și îi roagă pe consumatorii de cultură, indiferent dacă au fost sau nu la FITS până acum, să le dăruiască 15 minute din timpul lor, completându-l aici: bit.ly/ChestionarFITS

 

 

Ultima oră

Comentariul meu