video foto - godzilla a cucerit piaţa mare în prezenţa a zeci de mii de sibieni

Celebrul personaj de film, Godzilla, a cucerit vineri seara Piaţa Mare din Sibiu, în prezenţa a zeci de mii de sibieni care au aplaudat prestaţia francezilor de la Plasticiens Volants care fac senzaţie la Festivalul Internaţional de Teatru cu păpuşi gonflabile uriaşe. Artiştii francezi şi păpuşile uriaşe vor reveni în Piaţa Mare, duminică.

„O lume nebună” a umplut Piaţa Mare din Sibiu 

Artiştii francezi ne-au demonstrat că un peşte tropical poate zbura alături de un papagal, desigur sub forma unor păpuşi gonflabile. „La începuturi, Pământul era nelocuit, animalele trăiau libere, fără prezența vreunui om. Un pește tropical zboară nonșalant peste public, în timp ce un papagal de mare plutește în jurul unor plante uriașe. Apoi, vine un vas de coloniști. La sol, traversarea oceanului e susținută de figuranți, reprezentând „oamenii mici” ce mărșăluiesc. Odată ajunși la destinație, se naște un sat. Mai întâi, activitatea oamenilor reprezintă un izvor de fericire, fiind acompaniată de muzică. Apoi, se ridică hornuri uriașe, iar plantele și animalele dispar. La baza hornurilor, se ivesc capetele uriașe ale Molohilor care îi înghit pe lucrători. Urmează Godzilla, care ajunge la mal și își dezlănțuie furia. Va distruge totul! Nu au mai rămas decât câțiva muncitori. Apoi, auzim un cântec naiv de copil, un strigăt pentru viață și speranță. Logodnicele ploii răspund acestei chemări și încep să danseze în locul unde exista odată o plantă, iar aceasta crește la loc. Dansul continuă, iar vegetația se trezește la viață, cu puteri înnoite. Lumina se stinge ușor deasupra spațiului reînviat”, se arată în prezentarea spectacolului de vineri seara. video foto - godzilla a cucerit piaţa mare în prezenţa a zeci de mii de sibieni

Leonardo da Vinci şi lumea sa, duminică seara, în Piaţa Mare

Francezii care au făcut senzaţie vineri, vor reveni duminică seara, de la ora 21.45, în Piaţa Mare, cu un nou spectacol, „Leonardo da Vinci – Vise şi coşmaruri”.

Ultima oră

Comentariul meu