video românia zdrobește anglia și e aproape de semifinalele euro 2019 - ce meci pentru tricolori!

Naționala României U21 a bătut Anglia U21 cu 4-2, în al doilea meci de la Campionatul European de tineret.

După o primă repriză fără gol marcat, România a deschis scorul în minutul 76, prin George Pușcaș. Gray a egalat trei minute mai târziu, iar Ianis Hagi a readus tricolorii în avantaj în minutul 85. Englezii au egalat din nou, prin Abraham, în minutul 77, însă Coman, cu două goluri, în minutele 89 și 93, a adus o victorie mare României, scor 4-2.
George Pușcaș și Ianis Hagi au vorbit imediat, la TVR, după succesul imens înregistrat la Cesena, care îi duce pe tricolori foarte aproape de semifinalele turneului final.
„Am rămas fără voce. Prea multe emoții trăite, nu mă gândeam niciodată că o să marcăm patru goluri. Nu știu ce să vă zic, s-au văzut emoțiile jucătorilor, românilor. Cred că s-a descoperit o nouă generație de fier. Când am început să marcăm cred că s-au descoperit resursele. Alergasem toți foarte mult. Pur și simplu, din adrenalina avută cred că niciunul dintre noi nu a vrut să iasă de pe teren”, a declarat Pușcaș.

https://youtu.be/rs13dkf03HI

România a învins incredibil Anglia, scor 4-2, după un final dramatic. Puşcaş a deschis scorul în minutul 76, Gray a egalat în 79, Hagi a înscris în 85, Abraham a egalat în 86, iar Florinel Coman a închis jocul cu două goluri înscrise în minutele 88 şi 90+3. Urmează meciul cu Franţa pentru tricolori, pe 24 iunie, de la ora 22:00, care au 6 puncte după două meciuri.

Ultima oră

Comentariul meu