foto: a șaptea zi a fits a adus o insulă cu apă în piața mică și invazia roșului pe nicolae bălcescu!
FITS continuă la Sibiu printr-o explozie de bucurie și culoare! În spațiile convenționale au putut fi urmărite ieri prima reprezentație a spectacolului lui Pippo Delbono, care a ajuns din nou la Sibiu pentru
a dărui spectatorilor „Bucuria”, pe 20 și 21 iunie, ultima reprezentație cu Cel mai bun flamenco al Ballet Flamenco Jesús Carmona de anul acesta, TraviataThéâtre des Bouffes du Nord sau Povestea prințesei deocheate, spectacolul regizat de Silviu Purcărete la Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu.
În spațiile exterioare și pe stradă am avut parte de teatru, circ, fanfară, publicul sibian a apreciat din plin oferta variată și a participat cu entuziasm la spectacolele interactive. Cei doi artiști ai Barolosolo au avut un spectacol de circ în apă cu elemente de Chinese pole, care se transformă și în flaut, și unde apa devine tobă, iar chitara și banjo înfruntă curenții cu mult curaj, în timp ce scena… e scufundată.
foto: a șaptea zi a fits a adus o insulă cu apă în piața mică și invazia roșului pe nicolae bălcescu!
Pe Nicolae Bălcescu, o nouă reprezentație itinerantă Mademoiselle Paillette, de data aceasta, ”Fantezia” a fost în roșu, a ”inundat” publicul cu confetti supra-dimensionate roșii și a uimit prin acrobațiile pe picioroange. Amândouă spectacolele au avut loc cu sprijinul comitetului de mecenat pentru sezonul România-Franța 2019.
La Piața Habermann am văzut-o din nou pe Jay Toor, în rolul Giselle la Pearl, care abia așteaptă să plece într-o Vacanță în reluare. Și aici, am avut parte de elemente de circ contemporan, mult umor și interacțiune inspirată cu publicul.
Vă recomandăm să nu ratați astăzi spectacolele de stradă. Promit carnaval, circ, ritmuri bretone, ”o fanfară în pas alergător” sau întâlnirea cu Dundu, păpușa uriașă. Programul complet al zilei de astăzi îl găsiți aici.

Ultima oră

Comentariul meu