cea mai așteptată cursă de la turul ciclist al sibiului are loc și în acest an

Rivalitatea dintre companiile sibiene ce s-au alăturat pentru a sprijini dezvoltarea Turului Ciclist al Sibiului își scrie o nouă pagina sâmbătă, 22 iunie, în Cupa Sport Project – Cursa Sponsorilor Turului Ciclist al Sibiului.

VEZI AICI RESTRICȚIILE DIN TRAFIC CU OCAZIA TURULUI CICLIST AL SIBIULUI

53 de echipe ce însumează peste 300 de concurenți se vor alinia sâmbătă dimineață la startul competiției, ce se va da de la ieșirea din Sibiu spre Rășinari, în dreptul Grădinii Zoologice. Competiția este împărțită în doua categorii, feminin și masculin, fiecare cu categorii de vârstă sub 45 și +45, și cu propriul ei traseu.

Doamnele și domnișoarele vor avea de parcurs un traseu ce pornește de la ieșirea din Sibiu, în Rășinari cotește la dreapta spre Poplaca și se încheie la intrarea în Sibiu din cartierul Valea Aurie. Concurenții de la clasa masculin vor avea un traseu ceva mai dificil, care străbate comuna Rășinari, coboară pe „Călugăru” în Gura Râului iar apoi revine prin Poplaca spre finish-ul din apropierea Inspectoratului de Jandarmi.

Anul trecut, Kendrion la feminin și Continental Team M1 la masculin au cucerit prima poziție, urmate de Swoboda și Marquardt la feminin și Compa 1 și Joyston Safety 1 la masculin. Campioni en-titre la individual sunt Cora Balteș – Kendrion sub 45 de ani, Corina Popa – Marquardt 1 – peste 45 de ani, Mihai Mandeal – Gorgandin – sub 45 de ani și Mircea Radovici – Original Express – peste 45 de ani.
Startul cursei este programat la ora 9:30.

Ultima oră

Comentariul meu