ce poți face din aplicația de mobil fits 2019

Ne bucurăm în aceste zile de oferta extrem de variată de la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu – FITS, cu 540 de evenimente ce propun artiști din 73 de țări în nu mai puțin de 75 de spații de joc.
Unul dintre aceste spații este Fabrica de Cultură, loc de care comunitatea din Sibiu, dar nu numai, se bucură grație unui parteneriat amplu și pe termen lung cu unul dintre partenerii de tradiție ai FITS – UniCredit Bank.
La această ediție, petrecută sub semnul Artei de a dărui, UniCredit, care aniversează 16 ani de parteneriat cu Festivalul, oferă celor prezenți aici două variante complete ale programului, atât în variantă tipărită – revista-program în mii de exemplare distribuite gratuit, cât și în varianta electronică – aplicația de mobil FITS2019, în care publicul găsește informații complete despre toate cele 540 de evenimente, hărți cu locațiile, dar și posibilitatea de a-și achiziționa bilete și de a-și salva propria agenda în Festival.

Tot prin intermediul aplicației FITS2019, disponibilă atât pentru iOS, cât și Android, utilizatorii pot trimite gânduri bune care se vor transfera în Copacul care dăruiește – o instalație luminoasă proiectată în Piața Mare, pe zidul Bisericii Romano-Catolice în zilele de 20, 21 și 22 iunie, de la ora 21.30. Fiecare gând bun din Copacul care dăruiește se va transforma într-o donație pe care banca o va face pentru proiectul teatral Tramvaiul Sibiu-Rășinari.

Ultima oră

Comentariul meu